Vin banii în Argeș. Două proiecte au primit finanțare

de | 25.07.2023 19:07 | Știri, Economic, Județean, Național, Rural

Luni au fost aprobate spre finanțare, pe ”Anghel Saligny”, două contracte noi la Davidești. Mai precis, potrivit informării publicate, Adrian-Ioan Veștea, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat, luni, 56 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 622.708.364,89 de lei.

Contractele au fost semnate, la sediul MDLPA, împreună cu o parte din beneficiarii proiectelor și au, ca principale obiective, modernizarea drumurilor de interes local și a infrastructurii stradale, înființarea sau extinderea branșamentelor la rețelele de alimentare cu apă și de canalizare, precum și construirea și modernizarea unor poduri.

Canalizare și parcare cămin cultural

“De când am preluat mandatul de ministru al dezvoltării, am dorit să mă întâlnesc cu dumneavoastră, autoritățile locale, beneficiari ai proiectelor pe care le derulează ministerul, tocmai pentru a ne cunoaște și pentru a vă transmite că aștept de la dumneavoastră să demarați proiecte integrate de alimentare cu apă, sisteme de canalizare, de distribuție a gazelor, pentru modernizarea infrastructurii de drumuri, consolidarea sau construirea de poduri, toate acestea în folosul comunităților pe care le administrați. După semnarea contractelor, vă solicit ferm să urmăriți executarea lucrărilor în conformitate cu proiectele depuse, astfel încât cetățenii să beneficieze în cel mai scurt timp de serviciile de care au nevoie”, le-a precizat ministrul Veștea, primarilor prezenți, luni, la Ministerul Dezvoltării.

În Argeș au fost aprobate spre finanțare două proiecte: ”Amenajare parcare cămin cultural Davidești și drum Valea Budii, sat Davidești, comuna Davidești, județul Argeș” – 531.967,72 lei și ”Extindere rețea canalizare etapa III, sat Conțești, comuna Davidesti, județul Argeș” – 1.242.335,23 lei.

Sursă foto: Facebook Ministerul Dezvoltarii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiect. 5.000 lei pentru elevii de 10 de la BAC

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării