Șofer de 21 de ani – prins drogat la volan prin Câmpulung!

de | 25.07.2023 20:02 | Știri, Câmpulung Muscel, Eveniment, Județean

Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Câmpulung a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe strada Elena Doamna din Câmpulung.

Argeșeanul a fost testat cu aparatul DrugTest, de către Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un, iar în cauză a fost detectată prezența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Ca urmare a rezultatului testării, șoferul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de specialitate a substanței.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonlne.ro

Fetiță agresată sexual pe o stradă din Pitești! Mama ei a sunat la poliție!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole