Un piteștean și-a însușit salariile angajaților de la firma unde lucra! A furat 665.000 de lei!

de | 25.07.2023 21:25 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigarea Criminalităţii Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de delapidare în formă continuată.

Astfel, din cercetările efectuate de către organele de lege, s-a constatat că un bărbat de 41 de ani, ce era şef departament economic în cadrul unei asociații din municipiul Pitești, a furat, în perioada 2014-2020, din cadrul firmei, suma totală de aproape 665.000 de lei.

Acesta şi-ar fi însuşit în mod necuvenit sume de bani din salarii încasate necuvenit, în cuantum de aproape 255.000 de lei, și retrageri de numerar din conturile asociației, fără documente justificative, în cuantum de peste 410.000 de lei.

În cursul urmăririi penale, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

În vederea garantării recuperării prejudiciului stabilit în cauză, s-a procedat la instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra unui imobil, până la concurența valorii prejudiciului.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șofer de 21 de ani – prins drogat la volan prin Câmpulung!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole