Banii au venit mai devreme. Poștașii distribuie pensiile pentru luna mai

de | 30.04.2024 09:45 | Național, Lifestyle

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS) a anunțat că banii pentru plata pensiilor înaintea sărbătorilor Pascale au fost transferați integral Companiei Naționale Poșta Română. De altfel, Poșta a anunțat că a început de sâmbătă, 27 aprilie, distribuirea pensiilor pentru luna mai.

Sursă foto: Facebook Compania Națională Poșta Română.  Sursă foto: Facebook Compania Națională Poșta Română.  Sursă foto: Facebook Compania Națională Poșta Română. 

Sumele necesare pentru plata pensiilor înaintea sărbătorilor pascale au fost transferate, de către Casa Națională de Pensii Publice, Poștei Române, astfel:

  • tranșa I, reprezentând 50% din suma totală, au fost virați joi, 25 aprilie;
  • tranșele II și III au fost transferate vineri, 26 aprilie.

”Întreaga sumă necesară pentru a asigura plata pensiilor românilor înainte de Paște este deja la Poșta Română. Le mulțumim pe această cale partenerilor noștri de la Compania Națională Poșta Română, pentru faptul că s-au mobilizat astfel încât banii să ajungă înainte de sărbători la beneficiari”, a declarat, luni, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, potrivit informării publicate de MMSS.

De celaltă parte și Poșta Română a anunțat că a început sâmbătă, 27 aprilie, distribuirea pensiilor pentru luna mai, înaintea sărbătorilor de Paște. Totodată, Poșta reamintește faptul că au fost luate toate măsurile necesare pentru ca distribuirea drepturilor sociale (pensii) să fie realizată în cel mai scurt timp.

Sursă foto: Facebook Compania Națională Poșta Română.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Evidența Persoanelor din Pitești – program special în perioada 1-6 mai

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Compania Națională Poșta Română | Ministerul Muncii