anchetaonline.ro

BARAJ. Dinamo București vs FC Argeș – Returul se va juca la Pitești

de | 22.05.2023 17:41 | Știri, Județean, Lifestyle

  • FC Argeș – Dinamo și UTA – Gloria Buzău sunt meciurile de baraj!

Fc Argeș

Ca urmare a meciului de azi dintre Dinamo si Poli Iași, meci finalizat cu scorul de 1-4, s-a stabilit cu cine intră fotbalistii argeseni în lupta directă pentru salvarea pozitiei în Divizia A.

Meciul de baraj va fi dezbătut între FC Argeș – care luptă să se salveze de la retrogradare și Dinamo București (care luptă să promoveze din divizia secundă a campionatului și să revină în prima linie a fotbalului românesc, acolo unde a tronat ani buni, până când a intrat într-o zonă de declin).

Echipa alb-violeților și-a mai câștigat o șansă de a rămâne în Divizia A, vineri seara, când a învins cu scorul de 3-0 în meciul cu Petrolul Ploiești.

Chiar și așa, competiția cu Dinamo se anunță extrem de grea, miza fiind uriașă pentru ambele echipe.

fc Arges-Dinamo

Menționăm că partidele care vor stabili ultimele două echipe ce vor evolua în Liga 1 sezonul viitor sunt:

UTA – Gloria Buzău și FC Argeș – Dinamo.

Partidele se vor juca tur-retur iar ordinea în care echipele vor fi gazde la baraj o vom afla pe 22 mai când va avea loc tragerea la sorți.

Important de precizat că partidele tur vor avea loc pe 27 mai iar returul se va ține pe 3 iunie.

fc arges

INFORMAȚII NOI, 22 Mai 2023

În urma tragerii la sorți de astăzi, 21 mai, s-a stabilit că Dinamo va disputa manșa tur a barajului cu FC Argeș pe teren propriu,  returul se va juca la Pitești.

Duelul dintre Dinamo – FC Argeș va avea loc luni, 29 mai, de la ora 20:00, returul fiind programat pentru data de 3 iunie.

FC Argeș este la primul baraj pentru menținerea/promovarea în prima ligă, în timp ce Dinamo este la a doua experiență. Prima a avut-o chiar în sezonul trecut, 2021-2022, din postura de prim divizionară, când a pierdut întâlnirea cu Universitatea Cluj, echipa din liga secundă”, au transmis reprezentanții FC Argeș 

Partida dintre FC Buzău – UTA se va juca sâmbătă seara, de la 20.30, în „Crâng”, potrivit gsp.ro

Datele pot fi modificate în funcție de solicitările deținătorilor de drepturi TV”, mai scrie FC Argeș pe site-ul oficial. 

Reamintim faptul că echipele de fotbal CS Mioveni și Chindia au retrogradat din Superliga, în vreme ce Poli Iași și Oțelul Galați au  promovat direct.

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În Argeş, fetele par să joace fotbal mai bine decât bărbaţii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Arges