Bărbat de 27 de ani din Ștefănești prins băut la volan pe DN 65B

de | 18.02.2024 23:45 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 27 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe DN 65B, în timp ce se afla sub influența alcoolului a fost depistat de polițiștii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliție Pitești. Incidentul a avut loc în noaptea de 16 spre 17 februarie, în jurul orei 03:30.

Polițiștii acționau împreună cu polițiștii Biroului Rutier Pitești, atunci când l-au prins pe piteștean.

Pentru că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Acesta a rămas pieton și s-a ales cu dosar penal.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație”, potrivit IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbatul din Mușătești, dat dispărut – a fost găsit de polițiști!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș