Bărbat de 30 de ani din Mihăești – prins de RADAR cu 110 km/h în localitate

de | 28.12.2023 23:25 | Județean, Eveniment

Polițiștii argeșeni au desfășurat în ultimele 24 de ore activități informativ-preventive și au acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor ce implică acte de violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma abaterilor constatate aceștia au aplicat 259 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei. Totodată 17 permise de conducere au fost reținute și 11 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Unul dintre șoferii prinși conducând cu viteză excesivă a fost un bărbat de 30 de ani, din Mihăești. Acesta a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung conucând un autoturism, pe DN 73 – Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 110 km/h.

Argeșeanul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi argeșeni, unul din Mioveni și altul din Schitu Golești – prinși beți la volan!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: