Doi argeșeni, unul din Mioveni și altul din Schitu Golești – prinși beți la volan!

de | 28.12.2023 22:35 | Județean, Eveniment

Polițiștii argeșeni au continuat acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ai altori instituții, cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni, precum și al menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

Aceștia au desfășurat în ultimele 24 de ore activități informativ-preventive și au acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor ce implică acte de violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 259 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei. Totodată au fost reținute 17 permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Untitled Project 6 - Doi argeșeni, unul din Mioveni și altul din Schitu Golești - prinși beți la volan!

Pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, polițiștii argeșeni au depistat în trafic mai multe persoane care se aflau la volan în stare de ebrietate.

Printre aceștia s-au aflat și un bărbat de 32 de ani, din Schitu Golești.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 32 de ani, din Schitu Golești, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

 

Având în vedere că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei”, au precizat reprezentanții IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Un alt bărbat, de data aceasta din Mioveni, a fost depistat băut la volan, de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat din Mioveni, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă cel în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Cei doi argeșeni s-au ales cu dosare penale conform art. 337 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce le-a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Și-a bătut și strangulat soția până la moarte, în a treia zi de Crăciun

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole