Bărbat de 36 de ani din Mihăești încarcerat! A agresat fizic o femeie din localitate!

de | 19.06.2024 17:41 | Județean, Eveniment

INFORMAȚII NOI

Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Golești au pus în aplicare în data de 18 iunie, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis de Tribunalul Argeș, ca urmare a înlocuirii măsurii dispuse inițial de Judecătoria Câmpulung, față de argeșeanul de 36 de ani, din Mihăești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Bărbatul a fost încarcerat.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Argeșean reținut de oamenii legii pentru violență.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe și au reținut un bărbat, de 36 de ani, din Mihăești.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în noaptea de 9 iunie, în jurul orei 23:30, în timp ce se afla pe drumul public din localitatea de domiciliu, pe fondul unui conflict preexistent, bărbatul ar fi agresat fizic o femeie de 59 de ani, din aceeași localitate.

După administrarea probatoriului, la data de 11 iunie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 12 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, informează reprezentanții IPJ Argeș.

Aceștia mai transmit că cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

Foto desscriptiv

 

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș. Femeie bătută și jefuită de fostul concubin! Bărbatul a fost reținut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole