Un bărbat de 60 de ani a ajuns în comă la spital, după ce a băut erbicid

de | 07.05.2024 22:43 | Național, Eveniment

Un bărbat din județul Mureș a ajuns în stare gravă la spital, după ce a băut dintr-o sticlă ce conținea o substanță chimică. El a confundat recipientul cu erbicid, cu o sticlă de bere.

Potrivit stirileprotv.ro, bărbatul în vârstă de 60 de ani, din satul Iclandu Mare, se deplasa cu câțiva prieteni spre o localitate învecinată. Pe drum, ei s-ar fi oprit să se mai „hidrateze” de Paște. Însă, din greșeală, bărbatul a confundat un recipient în care se afla erbicid, cu sticla cu bere. El a băut cu sete din substanța otrăvitoare. Pe drum, acesta a început să se simtă rău, iar șoferul mașinii în care se afla l-a dus acasă.

Pentru că se simțea din ce în ce mai rău, familia a deci să sune la 112 pentru a cere ajutor.

Până la sosirea ambulanței polițiștii i-au acordat acestuia primul ajutor ulterior acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”., a transmis IPJ Mureș

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital, iar acum se află în comă. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele lui de supraviețuire.

Polițiștii au deschis o anchetă.

Foto Romania TV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tată cu chip de monstru! Și-a aruncat bebelușul născut prematur în râul Dâmbovița

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mureș

Ultimele articole