Bărbat amendat cu 8.000 de lei, pentru că și-a abandonat câinele pe câmp

de | 28.11.2023 23:51 | Național, Eveniment

Amendă uriașă pentru un bărbat care și-a abandonat câinele pe câmp. Polițiștii au intrat pe fir, iar bărbatul a fost aspru pedepsit.

Un bărbat de 42 de ani, din Oradea a fost amendat cu 8.000 de lei, după ce și-a abandonat câinele. Aceasta și-a lăsat patrupedul în voia sorții, chiar pe câmp.  După ce a abandonat animalul, a dispărut.

Potrivit bihon.ro, incidentul a avut loc duminică, 26 noiembrie, în zona localității Vadu Crișului.

Participanții la trafic l-au surprins pe bărbat în momentul în care făcea acest lucru și l-au fotografiat, iar apoi au postat imaginile pe rețelele de socializare.

Reacțiile nu au întârziat să apară, internauții susținând că bărbatul și-a abandonat animalul dintr-un autoturism.

În urma imaginilor publicate pe rețelele de socializare, s-au sesizat din oficiu. Orădeanul a fost identificat de polițiști, iar pentru gestul său iresponsabil a fost amendat cu 8.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au identificat, în aceeași zi, persoana care ar fi abandonat câinele, ca fiind un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor. Față de bărbatul, de 42 de ani, a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform prevederilor articolului 26, alin. 1, litera b, raportat la articolul 6, litera f din Lega 205/2004, privind protecția animalelor, cu amendă de 8.000 de lei”, transmite IPJ Bihor

Tot mai mulți oameni își abandonează animalele

Abandonarea animalelor este contravenție și este pedepsită cu amenzi usturătoare. Cea mai mică amendă dată celor care își lasă de izbeliște animalele este de 3.000 de lei, iar ea mai mare este 12.000 de lei.

Sursă foto foto: INFO TRAFIC BIHOR&ORADEA

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cătălin Cherecheș, depistat de polițiști în Germania. A fost reținut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Oradea

Ultimele articole