anchetaonline.ro

Un bărbat ameninţă lumea pe stradă cu un cuţit, în Sibiu!

de | 04.12.2023 19:46 | Știri, Eveniment

Un bărbat a băgat spaima în mai multe persoane care se aflau pe stradă, luni, în Sibiu.

Acesta amenința oamenii pe stradă cu un cuţit şi distrugea anvelopele unor maşini.

La fața locului a fost chemată poliţia, iar bărbatul a fost internat în spital, potrivit IPJ Sibiu.

Prin apel 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat în legătură cu faptul că un bărbat ameninţă cu un cuţit persoanele de pe stradă şi distruge anvelopele unor autoturisme parcate pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu. La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţişti care l-au depistat pe bărbatul în cauză. Acesta a fost identificat, constatându-se că este vorba despre un sibian, de 37 de ani, asupra căruia a fost descoperit un cuţit, ridicat în vederea continuării cercetărilor”, precizează IPJ Sibiu, citat de Agerpres.

Din fericire, nu au fost victime implicate.

În urma incidentului au fost identificate opt autoturisme ale căror anvelope au fost distruse prin înţepare, conform Digi24.

 

 

foto descriptiv romania 24

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: