Un bărbat s-a aruncat de pe un pasaj și a căzut pe o mașină aflată în mers

de | 09.06.2023 17:56 | Eveniment, Național, Știri

Un bărbat de aproximativ 50 de ani, s-a aruncat, în această zi de vineri, de pe un pasaj din Timişoara şi a aterizat pe o maşină aflată în trafic, potrivit Digi24.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical de la Ambulanţă şi a fost dus de urgenţă la spital.

Potrivit News.ro, este a treia tentativă de sinucidere, la Timişoara, în această săptămână.News.ro

„Un bărbat ar fi căzut de pe viaductul situat pe Strada Gheorghe Lazăr din municipiul Timişoara pe o maşină. Acesta a fost dus la spital”, a informat IPJ Timiş.

În cursul zilei de miercuri, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe de pe Calea Şagului din Timişoara şi a căzut pe acoperişul de la intrarea în bloc. Din fericire, aceast a supravieţuit căderii şi a fost transportată la spital.

În cursul zilei de ieri, joi, un alt bărbat, în vârstă de 37 de ani, cadru militar, a amenințat timp de 24 de ore că se va arunca în gol, stând pe pervazul ferestrei de la etajul șapte.

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Foto descritiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean de 22 de ani – prins drogat cu două substanțe la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole