Un bărbat din Bradu ”a făcut” 5 persoane de 10.000 de lei, 2.500 de euro și bijuterii din metale prețioase!

de | 09.02.2023 15:48 | Știri, Eveniment, Județean

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au continuat în ziua de 08 februarie, cercetările în mai multe dosare penale, aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și furt și au identificat și reținut un bărbat de 50 de ani, din Bradu.

Din cercetările efectuate de către organele de lege s-a constatat că, bărbatul în cauză ar fi indus în eroare, în perioada februarie 2022–ianuarie 2023, cinci persoane vătămate. Acesta apretins anumite prietenii și a inventat povești pentru a obține sume de bani și bijuterii.

Astfel, ca urmare a activității infracționale, bărbatul ar fi obținut aproximativ 10.000 de lei, 2.500 de euro și bijuterii din metale prețioase.

În cursul zilei de ieri, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 09 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, potrivit IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv.

Foto Ora de Sibiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Profesor de la un club sportiv – arestat după ce ar fi agresat sexual o elevă de 15 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: