anchetaonline.ro

O firmă din Roman reface Piaţa Centrală din Câmpulung pentru 12,7 milioane lei

de | 09.02.2023 15:45 | Știri, Administrație, Câmpulung Muscel, Din ediția tipărită

Aproximativ 10 ani le-a luat autorităţilor din  Câmpulung să demareze proiectul de construcţie a Pieţei Centrale din Câmpulung, care în sfârşit va începe după ce pe 26 ianuarie Compania Naţională de Investiţii a finalizat procedura de atribuire şi a încheiat contractul cu câştigătoarea licitaţiei.

Proiectul „Construire  hală Piaţa Centrală în municipiul Câmpulung, judeţul Argeş” ce a avut un buget generos, de aproape 13.914.353,36 lei fără TVA, a primit trei oferte, toate de la asocieri din afara judeţului Argeş. Câştigător a fost desemnat un consorţiu format din trei firme, având ca lider de asociere o companie din oraşul Roman, judeţul Neamţ, care şi-a adjudecat contractul pentru suma de 12.749.531,62 lei (fără TVA).

Parteneri în afacerea construcției noii Pieţe Centrale din Câmpulung îi sunt italienii de la Ilvea Building şi specialiştii unei firme din Moineşti, judeţul Bacău, precum şi cinci firme cooptate în calitate de subcontractanţi. Proiectul vizează construirea unei clădiri cu funcțiunea de piață agroalimentară cu un regim de înălțime P+M, cu o suprafață totală desfășurată de 3440 mp, realizată din structură metalică și închidere cu panouri termoizolante tip sandvici.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primarul Câmpulungului, Elena Lasconi: ”Anul acesta avem de 15 ori mai mulți bani din fonduri europene- 222 milioane”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Compania Naţională de Investiţii