anchetaonline.ro

Primarul Câmpulungului, Elena Lasconi: ”Anul acesta avem de 15 ori mai mulți bani din fonduri europene- 222 milioane”

de | 03.02.2023 11:51 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Județean, Politic

Primarul Câmpulungului, Elena Lasconi, a reușit în doi ani de zile o performanță incredibilă. A adus bugetului local din Câmpulung peste 250 de milioane de lei din fonduri europene, se arată în comunicatul de presă transmis. Totodată, a reușit să inverseze raportul între procentul din buget alocat pentru funcționare și cel alocat pentru dezvoltare.

proiect buget clg - Primarul Câmpulungului, Elena Lasconi: ”Anul acesta avem de 15 ori mai mulți bani din fonduri europene- 222 milioane” elena lasconicu proiect - Primarul Câmpulungului, Elena Lasconi: ”Anul acesta avem de 15 ori mai mulți bani din fonduri europene- 222 milioane”

În 2017, peste 80 la sută din buget era folosit pentru funcționarea instituției și mai puțin de 20 la sută pentru dezvoltarea orașului. În 2023, bugetul destinat dezvoltării este de 80% și de doar 20% funcționării.

”Ce am promis, am făcut. Cuvântul meu e contract. Salvarea noastră sunt fondurile europene. Doar așa putem reconstrui Câmpulungul. În 2017 erau alocate 15 milioane pentru a investi concret în oraș, iar anul acesta avem de 15 ori mai mulți bani din fonduri europene: 222 milioane de lei. Acestea sunt fapte, nu vorbe. În condițiile în care guvernanții se plâng că nu se accesează fonduri europene, noi, aici la Câmpulung, am devenit un model de succes. Asta e bine pentru Câmpulung, dar e rău pentru vechea clasă politică pentru simplul motiv că nu e bine să faci. Acesta este motivul pentru care sunteți bombardați și o să se încerce din ce în ce mai tare intoxicarea voastră cu știri false, mincinoase, plătite de PSD și PNL pentru discreditarea mea. Pe mine nu mă deranjează, pentru că știu cine sunt și ce fac și nu o să le dau apă la moară. De ce? Simplu. Cei slabi se agață de cei puternici ca să conteze în peisaj. Voi sunteți deștepți, iar eu voi continua să vin cu fapte. Să fim sănătoși!”, a explicat Elena Lasconi, potrivit sursei citate.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bani pentru renovare și echipamente. Policlinica din Câmpulung, dotată cu aparatură de ultimă generație

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Lasconi