Fată de 14 ani- dată dispărută după ce a plecat de la școală! De 3 zile este de negăsit

de | 03.02.2023 11:47 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Fată de 14 ani- dată dispărută după ce a plecat de la școală! De 3 zile este de negăsit

Este alertă după ce o fată de 14 ani a fost dată dispărută. Minora este din Slatina, Olt, iar în urmă cu 3 zile, marți, 31 ianuarie, ar fi plecat de la liceul sportiv la care învață și nu s-a mai întors.

Sesizarea a fost făcută de educatoarea CSRC Sf. Valentin, din municipiul Slatina, acolo unde adolesecenta locuia, fiind îngrijită în sistemul de protecție socială.

Florina Andreea Radu are 14 ani și stătea într-un centru din Slatina, aflat în structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt. Fata a plecat de la liceu, în cursul zilei de marți, dar nu a ajuns la centru.

Semnalmente: înălţime 1,72 metri, greutate 50 de kilograme, ochi căprui, fața rotundă, ten deschis, păr negru, vopsit, lung și drept, fără semne particulare.

Vestimentația la momentul dispariției: eacă din fâș de culoare neagră, pantaloni din blug de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră

Cei care au informații care pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să sune la 112 sau să meargă la poliție.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A împușcat un bărbat în plină stradă și a fugit cu mașina! Tânăr dat în urmărire generală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole