anchetaonline.ro

Cazierul judiciar obținut online reduce timpul de așteptare pentru întocmirea dosarului pentru școala de șoferi

de | 03.02.2023 11:45 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

 

Prefectul Radu Perianu a anunțat faptul că momentan trei argeșeni și-au depus dosarele pentru examenul de obținere a permisului de conducere folosindu-se de caziere judiciare obținute online.

Asta reduce timpul de așteptare pentru cei care își întocmesc dosarele”, transmite prefectul.

 

online plata Ștefănești

 

De menționat faptul că pentru a obține online cazierul judiciar trebuie să urmați următorii pași:

  • dacă aveți cont pe Ghișeul.ro, trebuie doar să vă validați identitatea cu un card emis de o bancă din România. Cel pe care l-ați folosit în trecut să plătiți taxe sau impozite prin aplicație, este bun.  Veți fi direcționați către platforma HUB.MAI.GOV.RO. Urmați pașii de acolo în completarea cererii.
  • dacă nu aveți cont pe Ghișeul.ro, accesați direct platforma HUB.MAI.GOV.RO și  veți fi ghidat pentru înregistrarea unui cont.
  • diferența între cele două tipuri de solicitanți o face faptul că, în a doua situație, trebuie să mergeți , o singură dată, la ghișeul unde se eliberează fizic certificatele de cazier. Explicația este una simplă: este nevoie de o confirmare a faptului că datele introduse sunt chiar ale dumneavoastră
permis-auto

Foto Playtech

Important de reținut! Cazierul judiciar este valabil șase luni și este obligatoriu la dosarul pentru permis.

Foto descriptiv: Playtech

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu