A împușcat un bărbat în plină stradă și a fugit cu mașina! Tânăr dat în urmărire generală

de | 03.02.2023 09:29 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

A împușcat un bărbat în plină stradă și a fugit cu mașina! Tânăr dat în urmărire generală

Alin Alexandru Plop este tânărul care a împușcat, miercuri seara, un bărbat de 40 de ani, în Iași. Atacul a venit în timp ce agresorul se afla într-o mașină, iar victima pe o strada Alexandru cel Bun.

În plină stradă, Alin Plop a scos pistolul și a tras, iar apoi a fugit. Acum, bărbatul a fost dat în urmărire generală, deoarece polițiștii nu au reușit să îl găsească după producerea incidentului grav.

Victima a ajuns la spital în stare gravă, fiind preluat de medici și operat de urgență. Din fericire, starea lui de sănătate este stabilă în aceste momente.

Se pare că Alin Plop se afla deja în vizorul autorităților, în trecut având și alte probleme cu legea, potrivit Antena 3.

De asemenea, cei doi, victima și agresorul, se cunoșteau. Cu toate acestea, nu se știe din ce motiv l-a atacat tânărul pe bărbatul de 40 de ani.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atac în stil mafiot! Bărbat împușcat în gât, dintr-o mașină

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: