Atac în stil mafiot! Bărbat împușcat în gât, dintr-o mașină

de | 02.02.2023 14:55 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Atac în stil mafiot! Bărbat împușcat în gât, dintr-o mașină

Incident grav, miercuri seara, în urma căruia un bărbat de 40 de ani a ajuns în stare gravă la spital.

Victima a fost împușcată în gât, în timp ce se afla pe o stradă din Iași, de către un bărbat care se afla într-o mașină.

Potrivit anchetatorilor, cei doi se cunoșteau, iar agresorul a fugit imediat cu mașina în care se afla.

Ieri, 1 februarie, în jurul orei 21,30, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că un bărbat ar fi fost împuşcat pe o stradă din municipiul Iaşi. Bărbatul a fost transportat la spital”, transmite IPJ Iași.

Atacatorul încă nu a fost găsit, fiind căutat de oamenii legii.

Bărbatul care a fost împușcat a ales să vină singur la spital. El a fost preluat de medicii chirurgi de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, iar apoi a fost dus de urgență în sala de operație.

Victima era în stare gravă, însă medicii au reușit să o stabilizeze.

A ajuns direct în Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului „Sf. Spiridon”, prezenta o plagă produsă posibil de un proiectil de tip glonț la nivelul regiunii cervicale anterioare, deci la nivelul gâtului. Aceasta era penetrantă în torace, pacientul era conștient, dar s-a diagnosticat un pneumotorax drept cu retenția corpului străin la nivelul pleurei. S-a intervenit în urgență, s-a efectuat stabilizarea pacientului, drenajul pneumotoraxului și internarea în clinica chirurgicală în sectorul de Chirurgie Toracică. Sperăm într-un prognostic favorabil după tratamentul chirurgical de specialitate”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași, potrivit Ziarul de Iași.

Polițiștii l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, dar așa cum am menționat, încă nu a fost găsit. În acest caz se desfășoară cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Foto descriptiv Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Copil băgat cu capul în WC! În altă țară, agresorii riscă închisoarea!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole