anchetaonline.ro

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, în mijlocul câmpulungenilor!

de | 02.02.2023 15:07 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Național, Politic

Problemele oamenilor din Câmpulung au ajuns la președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacul. Acesta a vorbit, ieri, cu delegația venită de la Câmpulung pentru a intona Imnul Național al României în deschiderea sesiunii parlamentare. Simona Bucura – Oprescu, deputat PSD de Argeș, a vorbit cu mândrie despre prezența câmpulungenilor în Parlament.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura - Oprescu Sursă foto: Facebook Simona Bucura - Oprescu

”I-am invitat pe colegii mei din Câmpulung să fie deputați pentru o zi”

”Ieri am avut o deschidere de sesiune parlamentară ALTFEL. După intonarea Imnului Național de stat al României, președintele Camerei Deputaților, domnul Marcel Ciolacu, a salutat prezența în sala de plen a delegației din Câmpulung. I-am invitat pe colegii mei din Câmpulung să fie deputați pentru o zi. Am fixat împreună programul unui deputat, le-am explicat istoria, obiectivele, procedura Camerei Deputaților.

Cum ajungi deputat?

Care este misiunea ta?

Cum se naște o lege?

Ce cred câmpulungenii că este de făcut pentru o viață mai bună?

Cum niciunul dintre noi nu este mai deștept decât noi toți, dialogul ne-a pus în situația de a asculta și de a învăța unii de la alții.

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a vorbit cu fiecare dintre noi.

Ne-a dat încredere, ne-a spus cât de legat este de Muscel și că la dânsul găsim susținere pentru Câmpulung. Am discutat despre nevoia de locuri de muncă, despre nevoia de medici, despre nevoia de dezvoltare a Câmpulungului. Ne-a dat și o veste bună pentru Colegiul Pedagogic din Câmpulung: PSD rămâne consecvent angajamentului ca în continuare colegiile pedagogice să poată forma învățători!”, a scris Simona Bucura – Oprescu, pe pagina oficială de Facebook.

Sursă foto: Sursă foto: Facebook Simona Bucura – Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sângele salvează vieți! PSD Argeș: Credem în solidaritate și în umanitate și acționăm!

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: