(VIDEO) Urmărire cu focuri de armă în Argeș! De frica polițiștilor, un tânăr a fugit în pădure

de | 02.02.2023 15:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

Urmărire cu focuri de armă în Argeș! De frica polițiștilor, un tânăr a fugit în pădure

Informații noi 21:16

În urma administrării probatoriului, în cursul acestei seri, bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, anunță IPJ Argeș.

Imagini VIDEO trimise de un martor.

Urmărire ca în filme, joi, în județul Argeș! În jurul prânzului, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au vrut să oprească un autoturism, pe DN 73, în Mărăcineni, efectuând semnalul regulamentar de oprire. Mașina era dată în atenția oamenilor legii, însă cel care se afla la volan nu a oprit și și-a continuat drumul.

Prin urmare, polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, aproximativ 10 km. În localitatea Micești, bărbatul care se afla la volan a abandonat mașina și a fugit în pădure.

Deși a fost somat să nu mai fugă, omul nu voia să se predea, astfel, unul dintre polițiști a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Nici așa bărbatul nu a fost convins să se oprească, continuând să fugă.

În cele din urmă, el a fost prins de polițiști în pădure.

Oamenii legii au efectuat verificări și au constatat că tânărul, în vârsta de 29 de ani, din Stâlpeni, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Acesta a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, urmând ca, în funcție de probatoriul administrat să fie luate măsurile legale care se impun”, a transmis IPJ Argeș.

Foto IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atac în stil mafiot! Bărbat împușcat în gât, dintr-o mașină

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole