Casa Argeșeană – 17 ani de savoare și gust tradițional!

de | 02.02.2023 15:23 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Un restaurant unde găsești preparate tradiționale, poți organiza evenimente și poți comanda acasă

Casa Argeșeană este restaurantul unde savoarea gustului tradițional te duce cu gândul acasă. Un restaurant cu tradiție ce și-a fidelizat clientela prin calitatea superioară a produselor folosite în prepararea mâncării tradiționale. Un restaurant în care tradiția se îmbină perfect cu serviciile ireproșabile.

Casa Argeseana mancare6 - Casa Argeșeană – 17 ani de savoare și gust tradițional! Casa Argeseana mancare5 - Casa Argeșeană – 17 ani de savoare și gust tradițional!

De 17 ani Casa Argeseana se plasează în fruntea firmelor de profil de pe piața argeșeană. Restaurantul s-a axat pe partea de bucătărie tradițională, alegând să folosească în prepararea mâncării produse de înaltă calitate ce aduc pe farfuria clientului savoarea gustului de acasă. Rețetele folosite în prepararea produselor rămân un secret al maeștrilor bucătari, însă nu este un secret că ele au fost culese de la gospodine cu experiență din diferite zone ale țării. Vorbim de rețete autentice care au fost transmise din generație în generație.

Casa Argeseana mancare - Casa Argeșeană – 17 ani de savoare și gust tradițional! Casa Argeseana mancare4 - Casa Argeșeană – 17 ani de savoare și gust tradițional! Casa Argeseana mancare3 - Casa Argeșeană – 17 ani de savoare și gust tradițional!

Casa Argeșeană a reușit să-și promoveze serviciile de calitate prin aplicarea unor norme stricte de igienă și securitate a alimentelor, prin asigurarea unui echilibru nutrițional optim al meniurilor și un mod coerent de prezentare al produselor.Tocmai și din acest motiv numeroși clienți l-au ales să le găzduiască cele mai importante evenimente din viața lor, de la nunți, botezuri, aniversări sau chiar petreceri de firmă. Sunt aproape de client, îi înțeleg nevoile și-și tratează fiecare oaspete în parte la cele mai înalte standarde.

Casa Argeseana petrecere craciun - Casa Argeșeană – 17 ani de savoare și gust tradițional! Casa Argeseana interior - Casa Argeșeană – 17 ani de savoare și gust tradițional!

Situat în centrul Piteștiului, pe Bulevardul Eroilor Nr. 5, vizavi de Muzeul Județean Argeș, restaurantul Casa Argeșeană pregătește oaspeților, pe lângă mâncarea delicioasă,  și seri de folclor autentic, seri romanești, meniul perfect al unei seri tradiționale. Atât argeșenii, cât și turiștii se pot relaxa liniștiți într-o locație cu specific românesc, o locație ce reprezintă mai mult decât o casă, reprezintă acel loc în care perfecțiunea este considerată un obicei.

Casa Argeseana intrare - Casa Argeșeană – 17 ani de savoare și gust tradițional!

Puteți comanda acasă de la ei sau direct de pe Glovo. Pe site-ul lor, casaargeseana.ro, și pe pagina de Facebook, Casa Argeșeană Tradițional – B-dul Eroilor, găsiți toate amănuntele despre restaurant, meniul sau rezervări, ori puteți suna direct la numerele de telefon: 0348.455.404/0741.282.066.

Casa Argeseana farfurie - Casa Argeșeană – 17 ani de savoare și gust tradițional!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Orașul din România inclus în top10 cele mai frumoase și accesibile destinații din Europa pentru city break-uri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Casa Argeşeană

Ultimele articole