Bărbat de 50 de ani din Câmpulung reținut de polițiști

de | 20.05.2023 22:20 | Știri, Eveniment, Județean

  • Bărbat de 50 de ani din Câmpulung identificat de oamenii legii!

Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș transmite printr-un comunicat faptul că la data de 19 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, și au identificat un bărbat de 50 de ani, cu antecedente penale, „bănuit de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.”

Acesta ar fi distrus, în noaptea de 18 spre 19 mai, sistemele de asigurare ale ușilor de acces într-un imobil din Câmpulung. De asemenea era cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar, într-un alt dosar penal, referitor la săvârșirea anterioara a unei alte infracțiuni.

Cu ocazia depistării bărbatului în cauză, de către polițiștii de ordine publică câmpulungeni, asupra acestuia au fost identificate articole vestimentare ce au ridicat suspiciunea că nu îi aparțin.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar în urma continuării cercetărilor, s-a stabilit că cel în cauză ar fi sustras articolele vestimentare găsite asupra sa la momentul depistării, tot în noaptea de 18 spre 19 mai, din curtea unei alte locuințe din Câmpulung.

Ca urmare a acestui fapt, au fost extinse cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, se precizează în comunicatul IPJ Argeș.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a dobândit calitatea procesuală de suspect, iar ca urmare a încălcării condiţiilor dispuse prin măsura controlului judiciar, a fost sesizată instanța competentă, cu propunerea de revocare a măsurii controlului judiciar și dispunere a arestului preventiv..

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole