Accident mortal cauzat de un șofer de 24 de ani! A intrat cu mașina într-un copac!

de | 14.05.2023 11:34 | Știri, Eveniment, Național

Un accident șocant a avut loc în Vaslui, acolo unde un tânăr în vârstă de 24 de ani, care conducea un autoturism a intrat cu viteză într-un copac. Din păcate, pasagerul cu care se afla în mașină a murit pe loc.

Garda II Negrești și Detașamentul de Pompieri Vaslui s-au deplasat la fața locului cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD și echipaje specializate, în cazul unui accident rutier produs pe raza localității Rateșul Cuzei, comuna Rebricea, din județul Vaslui, conform Antena 3 CNN.

În accident a fost implicat un singur autoturism, iar la sosirea echipajelor de intervenție, mașina se afla răsturnată pe o parte, după ce a lovit violent un pom.

Una dintre victime a decedat pe loc, iar șoferul, în vârstă de 24 de ani, a prezentat semne vitale și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe Vaslui.

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție! Un transport agabaritic va trece prin Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: