Titularizare 2023. Ultimele zile de înscrieri

de | 14.05.2023 11:41 | Știri, Administrație, Național

Cei care vor să susțină examenul de titularizare în acest an mai au timp să se înscrie până pe data de 17 mai. Lista finală cu posturile disponibile o găsiți pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Argeș.

Înscrierea candidaţilor pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate (titularizarea) se termină pe 17 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Organizarea şi desfăşurarea probelor practice/orale şi a inspecţiilor speciale la clasă şi soluţionarea contestaţiilor la aceste probe se va face între 24 mai şi 30 iunie. Proba scrisă a concursului de titularizare va avea loc pe 12 iulie, iar pe 18 iulie vor fi comunicate rezultatele. Contestaţiile se vor depune în zilele de 18 şi 19 iulie, iar rezultatele finale după contestaţii vor fi comunicate e 26 iulie. Repartizarea candidaţilor are ca termen data de 27 – 28 iulie. Găsiți aici calendarul de desfășurare.

Foto descriptiv. Sursă foto: ziarulunirea.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministerul Educației vrea să implementeze o linie de finanțare dedicată cercetării

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Inspectoratul Școlar Județean Argeș