(VIDEO) Argeș: Mașină făcută zob într-un accident rutier! O femeie a ajuns la spital!

de | 14.05.2023 11:58 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Gest inexplicabil al unui sofer în vârstă din judetul Argeș. A intrat în depășirea unei coloane fără a vedea că din față vine un autoturism. L-a lovit în plin și a băgat o femeie în spital.

Accidentul a avut loc în comuna Bascov din judetul Argeș, pe drumul dintre Pitești și Curtea de Argeș. Un șofer de 78 de ani a ieșit inexplicabil din coloană și a lovit în plin un autoturism în care se aflau două femei. Una dintre ele a fost rănită. Un martor a sărit imediat să-i acorde ajutor.

Femeia a fost dusă de urgentă cu un echipaj SMURD la spitalul din Pitești.

Nici șoferul vinovat și nici șoferița din cealaltă masină nu consumaseră alcool. Femeia era contrariata de cum s-a putut produce accidentul.

Din cauza accidentului traficul s-a desfășurat cu dificultate. Poliția a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În jurul orei 11.00, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit în localitatea Bascov cu o autospecială pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor și o ambulanță SMURD în cazul unui accident rutier produs între două autoturisme, care s-a soldat cu o victimă.
Paramedicii SMURD au preluat și transportat la spital o persoană de sex feminin în vârstă de 56 de ani, care acuza dureri la membrul superior stâng și membrul inferior stâng.”, transmite ISU Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident mortal cauzat de un șofer de 24 de ani! A intrat cu mașina într-un copac!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole