Un bărbat care a fost prins beat la volan, a mai fost prins o dată în aceeași seară, și mai beat ca prima dată!

de | 13.03.2023 17:11 | Știri, Eveniment, Național

Comedie pură pe străzile din Botoșani, acolo unde un şofer a fost prins de două ori într-o singură noapte, în timp ce conducea beat, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit Digi24, acesta a fost prins inițial, beat la vola. Când a fost oprit pentru a doua oară, în aceeași seară, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Botoșani, era mai beat decât prima dată.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, scrie Agerpres.

Din cercetări, a rezultat faptul că acesta, în noaptea de 11 spre 12 martie a.c., a fost depistat de poliţiştii rutieri, în timp ce se deplasa cu autoturismul, pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoşani, fiind sub influenţa alcoolului. Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată, fiindu-i reţinut permisul de conducere. Ulterior, în aceeaşi noapte, bărbatul a fost depistat, din nou, conducând autoturismul, pe strada Marchian, de această dată, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a informat IPJ Botoşani.

 

Foto descriptiv.

Foto Monitorul de Cluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean trimis în judecată! Incredibil cum a fost prins la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole