Bărbat din Dâmbovița prins în Argeș conducând un TIR cu numere false

de | 08.05.2024 21:54 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 43 de ani, din județul Dâmbovița, a fost trimis în judecată după ce a fost prins în trafic la volanul unui TIR cu numere false.

Potrivit IPJ Argeș, pe 11 februarie, bărbatul a fost depistat  în trafic de polițiști, iar din cercetări s-a stabilit că ar fi montat pe capul tractor o plăcuță cu un număr de înmatriculare ce nu aparținea autovehiculului și ar fi circulat cu ansamblul rutier pe bulevardul Dacia din Mioveni și pe DN 73E.

Pe 7 mai, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni au finalizat cercetările, iar dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

În ziua de de 7 mai a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.
În ziua de 11 februarie a.c., un bărbat de 43 de ani, din județul Dâmbovița, a fost depistat în trafic de polițiști, iar din cercetări s-a stabilit că cel în cauză ar fi pus în circulație pe drumurile publice, pe raza orașului Mioveni (circulând pe bld. Dacia și pe DN 73E), un ansamblu rutier (TIR), montând în prealabil pe capul tractor, o plăcuță cu un număr de înmatriculare ce nu aparținea respectivului autovehicul.”, transmite IPJ Argeș

foto descriptiv tribunasnm.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenţionare de călătorie pentru Suedia: S-a reintrodus controlul la frontiera internă de stat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița | Mioveni

Ultimele articole