Atenţionare de călătorie pentru Suedia: S-a reintrodus controlul la frontiera internă de stat

de | 08.05.2024 21:20 | Național, Lifestyle

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie pentru Suedia, unde autoritățile au decis să reintroducă controlul la frontieră.

Potrivit MAE, în intervalul 12 mai – 11 noiembrie 2024, autoritățile suedeze au hotărât să instituie din nou măsuri de control la frontiera internă a statului.

Prin urmare, MAE recomandă cetățenilor români să se asigure că au asupra lor, în permanență, pe timpul călătoriei spre și dinspre Regatul Suediei, un act de identitate valabil (pașaport sau carte de identitate națională).

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Stockholm: +468205674. De asemenea, cei care se confruntă cu o situație dificilă au la dispoziție telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României în Regatul Suediei: +46722511453.

MAE recomandă, de asemenea, consultarea paginilor web ale Ambasadei României la Stockholm: https://stockholm.mae.ro/ și ale MAE: www.mae.ro, pentru informații actualizate și detalii suplimentare.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prejudiciu imens creat de fosta contabilă a Primăriei Corbi! A fost condamnată la șase ani de închisoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: MAE | Suedia

Ultimele articole