anchetaonline.ro

Bărbat de 24 de ani reținut de polițiștii din Câmpulung

de | 16.12.2022 16:15 | Știri, Câmpulung Muscel, Eveniment, Județean

  • Tânăr de 24 de ani reținut!

 

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, (format prin reunirea a patru cauze penale), în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, și au reținut în data de 15 decembrie, un tânăr de 24 de ani.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în perioada 8 decembrie 2021 – 13 decembrie 2022, bărbatul  ar fi pătruns prin efracție și escaladare în incinta mai multor anexe gospodărești, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cum ar fi: biciclete, motoscutere, un televizor tip LCD, scule de construcție, precum și obiecte de mobilier.

Prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate.

După administrarea probatoriului, în ziua de 15 decembrie, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: