Bărbat de 35 de ani din Bascov reținut de polițiști! A făcut scandal și a sărit la bătaie!

de | 03.08.2022 18:07 | Știri, Eveniment, Județean

  • Un bărbat de 35 de ani din Bascov arestat după ce a făcut scandal și s-a luat la bătaie cu un alt argeșean în apropierea unui parc din Bascov.

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut în data de 2 august, un bărbat de 35 de ani, din Bascov.

 

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 13 iulie, în timp ce se afla în apropierea unui parc de pe raza localității Bascov, cel în cauză ar fi agresat fizic un bărbat de 32 de ani, tulburând, astfel, liniștea și ordinea publică.

 

După administrarea probatoriului, bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” se menționează într-un comunicat de presă al IPJ Argeș.

Sursa:stiridecluj.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov

Ultimele articole