Un bărbat s-a deghizat în măicuță pentru a cerși!

de | 03.03.2023 21:43 | Știri, Eveniment, Național

Un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din Bacău, s-a deghizat în măicuță pentru a apela la mila trecătorilor și a le cere bani.

Polițiștii nu au avut habar că este vorba despre un bărbat, până când au ajuns cu el la secție. Ei credeau că este vorba chiar despre o măicuță.

Acesta a fost ridicat de o patrulă de ordine publică și dus la secție, acolo unde surpriza a fost mare pentru polițiști. S-a descoperit că nu era vorba despre o măicuță, ci despre un tânăr de 30 de ani.

Bărbatul chiar le-a recunoscut polițiștilor că se folosește de această metodă pentru a câștiga cât mai ușor bani și a precizat că nu a muncit niciodată.

Bărbatul le-a mărturisit polițiștilor și că „Dumnezeu a spus: cere şi ţi se va da”, justificându-și, astfel, faptele, conform Antena 3 CNN.

 

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fiul de 16 ani al bărbatului ucis în cazul crimei din Pitești, care era principalul suspect, și-a recunoscut fapta!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole