anchetaonline.ro

Bărbat din Bradu, prins la furat în Bascov! A fost depistat după 2 săptămâni!

de | 28.11.2022 15:42 | Știri, Eveniment, Județean

Un bărbat de 43 de ani, din Bradu, a fost reținut de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, după cercetările dintr-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În noaptea de 11 spre 12 noiembrie, argeșeanul ar fi furat o bicicletă din scara unui bloc din localitatea Bascov. La data de 27 noiembrie, bărbatul a fost depistat, iar polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului din comuna Bradu.

După administrarea probatoriului, hoțul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A intrat cu mașina în stâlp lângă Odobescu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: