anchetaonline.ro

(Video) Cerere în căsătorie inedită în Argeș!

de | 28.11.2022 16:01 | Știri, Eveniment, Județean

Cerere inedită în căsătorie a unuia dintre pompierii argeșeni.

Acest eveniment frumos din viața celor doi îndrăgostiți, George și Ana, a avut loc astăzi, 28 noiembrie în cadrul unui exercițiu, anunță reprezentanții ISU Argeș.

George este maistru militar în cadrul Serviciului Logistic, iar Ana este paramedic la Detașamentul de Pompieri Bradu.

De menționat că această cerere a avut loc la o înălțime de aproximativ 10 metri.

 

 

 

Video: ISU Argeș

 

Astăazi a avut loc un exercițiu cu forțe și mijloace în teren pe tema producerii unui seism în zona de nord a județului nostru.
Localitățile în care forțele de intervenție au transpus cât mai aproape de realitate scenariile propuse sunt: Câmpulung, Lerești și Schitu Golești.
În cadrul acestei simulări s-a urmărit cooperarea instituțiilor cu responsabilitate la activarea Planului Roșu de intervenție și îmbunătățirea modului de reacție în cazul unor astfel de situații de urgență.

INFORMAȚII NOI: 

Reprezentanții ISU Argeș au prezentat filmul acestei cereri inedite și i-au felicitat în același timp pe tinerii îndrăgostiți care își vor uni destinele:

– Băieți, trebuie să terminăm cât mai repede, să nu bănuiască nimic!
– George, stai liniștit, mergi acasă, sigur te așteaptă Amy! Nu uita că mâine avem și exercițiul!
Timp de o săptămână, George, alături de camarazii lui argeșeni, au lucrat până seara târziu, pentru ca toate detaliile să fie perfecte. Momentul trebuia să fie unic.
Totul era pregătit, iar planul urma să fie pus în aplicare imediat după încetarea exercițiului.
– Ultimul scenariu! Două victime sunt pe acoperiș! Au nevoie de asistență medicală!
– Amy, trebuie să ajungi la ele! Vei urca în nacela autoscării! Ai mare grijă acolo!
În timp ce colegii săi o ridicau, Amy, se gândea doar la cum să acționeze până la final.
Însă, ce a urmat, a fost într-adevăr, unic. Pe acoperiș o aștepta George, cu un buchet de trandafiri și o propunere: să fie împreună pentru tot restul vieții.
După toată pregătirea lui George și încărcată de adrenalină, bineînțeles că „DA”-ul s-a auzit până la cei care așteptau cu emoție la sol.
Felicitări, George și Amy! Vă transmitem și noi, toate gândurile bune! Sănătate, fericire și „Casă de piatră”! este mesajul transmis de ISU Argeș în mediul online.

 

 

 

 

 

 


Citește, de asemenea, pe anchetonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș