anchetaonline.ro

PITEȘTI: S-a dat șmecher la volan și a rămas pieton

de | 28.11.2022 16:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un tânăr de 24 de ani, din Pitești, a rămas pieton, în acest weekend, pentru că a avut un comportament agresiv în conducere.

Evenimentul a avut loc duminică, 27 noiembrie, pe strada Frații Golești, din Pitești. Șoferul a fost observat de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești în timp ce mergea, succesiv, de pe o bandă de circulație pe alta, alternând din dreapta către stânga, dorind astfel să depășească un șir de vehicule ce se deplasau în același sens.

Mai mult, piteșteanul a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 92 km/h și nu purta centura de siguranță.

În urma ispravei, bărbatul a primit amenzi în valoare de aproximativ 1.800 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării pentru următoarele 30 de zile.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A intrat cu mașina în stâlp, lângă Odobescu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: