anchetaonline.ro

La DAPEROM poți testa noul QASHQAI e-POWER!

de | 28.11.2022 15:01 | Anunțuri, Județean, Lifestyle, Pitești, Știri

  • Daperom – Concesionarul tău Dacia și Nissan, din Pitești!

 

La DAPEROM ai puterea de a testa, oricând îți permite timpul, NOUL QASHQAI e-POWER (și versiunile Mild Hybrid).

Completează formularul aici  –  https://www.daperom.ro/nissan-qashqai-test-drive și venim la sediul companiei tale pentru test drive!

Te așteptăm în aceeași locație Nissan, ca și până acum, Str. General Ioan S. Gheorghe (ieșirea spre Câmpulung).

 

Daperom

 

Cei aproape 30 de ani de experiență în comercializarea autoturismelor marca Dacia și cu o experiență similară pe zona de service, fac din Daperom unul din cei mai importanți concesionari și reparatori din județul Argeș.

La DAPEROM puteti gasi in afară de vehicule noi, un stoc de vehicule rulate Dacia si alte marci.

 

Daperom

 

Ai nevoie de piese de schimb?

Rezultat al cercetărilor și tehnologiei, piesele de schimb Dacia au fost proiectate pentru a-ți asigura deplina siguranță la volanul mașinii tale. Fie că alegi piese de origine Dacia, sau piese din gama alternative în cazul în care deții o altă marcă de mașină, la Daperom vom găsi mereu soluția optima și o gamă extreme de largă de produse la prețuri accesibile.

La Daperom Service, operațiunile de întreținere sunt realizate cu profesionalism de către experții noștri, pentru ca mașina ta să fie păstrată în cele mai bune condiții. Cu o experiență de peste 15 ani, Daperom este unul din cele mai cunoscute și apreciate service-uri multimarca din zona de Sud a țării, echipa noastră de mecanici putând oferi servicii complete îndiferent de marca mașinii.

Service-ul Daperom oferă servicii de tinichigerie, vopsitorie, sudură prin puncte, stand redresat caroserii, diagnoză computerizată, în plus deținem propriul laborator de preparare a vopselurilor și uscare cu lampă cu unde infraroșii.

 

Daperom

 

 

 


Citește, de asemenea, pe anchetonline.ro

 

 

Citește articolele pe același subiecte: DAPEROM
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: