Bărbat din Budeasa- acuzat că a întreținut relații sexuale cu fetița iubitei sale

de | 30.08.2022 13:32 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

Caz revoltător în Budeasa, după ce un bărbat de 53 de ani a profitat de naivitatea fetei iubitei sale și a întreținut, în mod repetat, relații sexuale cu minora, în vârstă de 16 ani.

Potrivit surselor noastre, familia se afla în evidența DGASPC, iar oamenii legii s-au autosesizat după ce au apărut mai multe suspiciuni conform cărora fetița ar fi fost molestată sexual, deși în casa respectivă locuia și mama ei. Nu se știe, însă, dacă femeia știa despre agresiunile sexuale la care a fost supusă fiica ei.

În urma verificărilor, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești l-au reținut pe tatăl vitreg al fetiței, în vârstă de 53 de ani, fiind cercetat pentru infracțiunea de act sexual cu un minor.

Cercetările arată că individul ar fi întreținut relații sexuale în mod repetat, timp de aproximativ doi ani, cu fiica minoră a concubinei sale. Fata avea 14 ani atunci când a început calvarul, acum având aproximativ 16 ani.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, luni, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

În urma administrării probatoriului, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, act sexual cu un minor și tentativă la viol, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Tot în cursul zilei de 29 august, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

E plin de agresori sexuali! Femeie pipăită într-un autobuz, în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole