E plin de agresori sexuali! Femeie pipăită într-un autobuz, în Pitești

de | 30.08.2022 14:13 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Încă o agresiune sexuală a avut loc în Pitești, victimă fiind o femeie care se afla într-un autobuz, în timp ce se îndrepta spre casă.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 21 august, atunci când agresorul, un bărbat de 60 de ani din Pitești, a profitat de faptul că în autobuz nu se aflau alte persoane cu excepția victimei sale.

Astfel, înainte ca mijlocul de transport în comun să ajungă la capăt de linie, bărbatul a acostat-o pe femeie și a început să o pipăie.

Victima a anunțat poliția, iar respectivul a fost identificat. Omul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Amintim că un caz asemnănător a avut loc în Budeasa, victimă fiind o fată de 16 ani. Însă, în acest caz, din păcate fata a fost violată timp de 2 ani de tatăl său vitreg.

Foto descriptiv Curierul Zilei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bărbat din Budeasa- acuzat că a întreținut relații sexuale cu fetița iubitei sale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole