Amenințări cu toporul și cuțitul! Doi tineri din Călinești- reținuți

de | 30.08.2022 14:53 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

Doi tineri din Călinești, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani, au fost reținuți de oamenii legii, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, și portul fără drept sau folosirea de obiecte periculoase.

Potrivit cercetărilor, cei doi au avut un conflict cu un alt bărbat, în noaptea de 25 spre 26 august, în Călinești. Tinerii și-au ieșit din fire și s-au dus peste rivalul lor cu un cuțit și un topor, amenințându-l cu acte de violență.

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni au desfășurat cercetări în acest caz, iar luni, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore. Astăzi vor fi prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Observator.tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

E plin de agresori sexuali! Femeie pipăită într-un autobuz, în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Judecătoria Topoloveni | Topoloveni

Ultimele articole