Bărbat din Câmpulung prins pentru trafic de droguri! Acționa alături de alți 4 tineri!

de | 17.11.2022 18:34 | Știri, Câmpulung Muscel, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, miercuri, 16 noiembrie, un bărbat, de 33 de ani, din Câmpulung, care era vizat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, a fost depistat de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești. Bărbatul se sustrăgea cercetărilor.

În urma cercetărilor, s-a constatat faptul că bărbatul de 33 de ani, din Câmpulung, acționa încă din vara anului trecut, pentru a comercializa cannabis și NPS în municipiul Câmpulung.

Astfel, pentru administrarea probatoriului, la data de 2 noiembrie, polițiștii au efectuat 7 percheziții domiciliare, în municipiul Câmpulung și în mai multe localități din împrejurare. În urma acestora, au fost descoperite și ridicate ustensile pentru prepararea drogurilor și alte mijloace de probă.

Tot la acea dată, 12 persoane bănuite pentru vânzare și consum au fost descoperite în urma mandatelor de aducere. După administrarea probatoriului, au fost reținuți, pentru 24 de ore, patru tineri de 18, 19, 22 și 26 de ani.

Față de cei de 26 și 19 ani a fost luată măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, față de cel de 18 ani, a fost luată măsura controlului judiciar, iar tânărul de 22 de ani era arestat la domiciliu în altă cauză.

În cursul zilei de marți, 16 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au pus în executare un mandat de aducere, emis de Tribunalul Argeș, pentru bărbatul de 33 de ani, care a fost depistat la o locație din municipiul Câmpulung.

Cel în cauză a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, și a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, ulterior, fiind luată măsura arestării preventive.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier cu victimă pieton în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole