Bărbatul din Merișani dat dispărut de familie s-a întors acasă!

de | 18.06.2022 08:29 | Știri, Eveniment, Județean

INFORMAȚII NOI

 

Reprezentanții IPJ Argeș au anunțat faptul că bărbatul a revenit la domiciliu.

Din primele verificări rezultă că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.”

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov desfășoară cercetări pentru identificarea unui bărbat de 45 de ani, care a plecat de la domiciliul său, din comuna Merișani, în ziua de 17 iunie.

Polițiștii piteșteni au fost sesizați noaptea trecută prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că GULIE ION MĂDĂLIN, de 45 de ani, a plecat voluntar în jurul prânzului, de pe raza comunei Merișani, fără a mai reveni la domiciliu.

Bărbatul ar fi plecat spre Curtea de Argeș.

De menționat faptul că cesta suferă de afecțiuni medicale.

Semnalmentele bărbatului dispărut sunt: aproximativ 1,75 m înălțime, 70-75 kg, constituție atletică, păr grizonat cu calviție, ochi căprui.

Vestimentația în momentul dispariției: șapcă neagră, tricou negru, pantalon top blue-jeans de culoare albastru sau negru, poartă încălțăminte sport top adidas.

 

Persoanele care pot da relații despre cel în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009, au precizat reprezentanții IPJ Argeș. 

 

 

bărbat de

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Vine canicula! Temperaturi de peste 35 de grade

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | IPJ Argeș | Merișani

Ultimele articole