Argeș. Bărbat de 38 de ani arestat după ce a încălcat ordinul de protecție față de fosta concubină!

de | 24.04.2024 13:20 | Județean, Eveniment

Informații noi

În cursul zilei de ieri, 23 aprilie, bărbatul de 38 de ani, din Poiana Lacului, a fost dus în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia.

Potrivit IPJ Argeș, bărbatul a fost încarcerat.

Știrea inițială

Un bărbat de 38 de ani, din Poiana Lacului, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a încălcat ordinul de protecție față de fosta concubină.

Potrivit IPJ Argeș, în cursul lunii august 2023, bărbatul s-ar fi apropiat la o distanță de mai puțin de 100 de metri de aceasta. Totodată, el a sunat-o și a vorbit cu ea. Mai mult de atât, pe 7 aprilie, bărbatul i-ar fi adresat și amenințări.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii august 2023, precum și în ziua de 7 aprilie a.c., bărbatul în cauză, de 38 de ani, din Poiana Lacului, ar fi încălcat măsurile stabilite prin ordine de protecție, emise de instanța competentă, față de fosta sa concubină, apropiindu-se la o distanță de mai puțin de 100 de metri, contactând telefonic persoana în cauză și comunicând cu aceasta, iar la data de 7 aprilie a.c. i-ar fi adresat și amenințări de natură a-i crea o stare de temere.”, transmite IPJ Argeș

De teamă, femeia a sesizat oamenii legii, iar pe 22 aprilie, bărbatul a fost depistat și condus la sediul poliției pentru audieri.

După administrarea probatoriului, argeșeanul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 23 aprilie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv captură video Ancheta Online

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat prins băut la volan de două ori în aceeași zi. Avea o alcoolemie de aproape unu la mie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poiana Lacului

Ultimele articole