Peste 1.500 de copii și tineri din Pitești au participat la parada din deschiderea Simfoniei Lalelelor 2024!

de | 24.04.2024 14:47 | Pitești, Lifestyle

Cei mai frumoși reprezentanți ai comunității – copiii și tinerii din unitățile de învățământ și de cultură – au defilat, în prima zi a festivalului-simbol al Orașului Lalelelor, cu bucuria și recunoștința de a fi o comunitate unită! Administrația locală precizează că au fost peste 1500 de participanți ce au animat traseul Piața ”Vasile Milea” – Piața Primăriei. Bebeluși, preșcolari, elevi, studenți, sportivi și membri ai diferitelor instituții au impresionat publicul numeros, prin creativitatea și energia lor!

În Parcul ”Lunca Argeșului”, copiii din 29 de unități de învățământ piteștene, publice și private, au creat mini-grădini pline de culoare și originalitate, sub îndrumarea cadrelor didactice, în cadrul proiectului ajuns la a treia ediție: ”Grădina mea – florile Piteștiului”.

”Mulțumim comunității pentru implicare și felicităm, cu recunoștință și apreciere, micii grădinari și pe dascălii lor, pentru munca depusă și pentru pasiunea de a dărui vizitatorilor festivalului bucuria de a le admira rezultatele! Bravo, copii!”, au transmis reprezentanții administrației locale pe pagina de Facebook.

Sursă foto: FRacebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Patru zile de entertainment marchează deschiderea noului Argeș Mall! Află programul complet!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole