Bărbat din Ștefănești a găsit o sumă de bani pe jos! Se caută persoana care i-a pierdut!

de | 08.09.2022 12:38 | Știri, Județean

În cursul zilei de azi, 8 septembrie , în jurul orei 11:20, un bărbat de 52 de ani din Ștefănești a sesizat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești despre faptul că a găsit o sumă de bani, pe stradă. Acesta a dorit îi predea polițiștilor pentru a face verificările care se impun pentru găsirea persoanei care i-a pierdut. Este vorba despre aproximativ 500 de lei.

Având în vedere că până în prezent, polițiștii nu au identificat persoana care a pierdut suma în cauză, transmitem rugămintea de a face cunoscută această întâmplare, astfel încât persoana care a pierdut suma de bani să contacteze Poliția Orașului Ștefănești (la telefon 0248 265 185, sau direct, la sediul de pe str. Coasta Câmpului nr. 54A), urmând ca după confirmare să îi fie restituită suma de bani.

Cu această ocazie, felicităm persoana care a făcut un gest moral ce merită dat ca exemplu.”, anunță IPJ Argeș!

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sâmbătă se închide Transfăgărășanul! Vezi programul!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești

Ultimele articole