Momente de mare bucurie duhovnicească la Mănăstirea Negru Vodă din Câmpulung

de | 08.09.2022 13:35 | Știri, Județean, Politic

Reprezentanții PSD Câmpulung au fost prezenți astăzi, 8 septembrie, la slujba de resfințire a Mănăstirii Negru Vodă.

 

Astăzi, în ziua marii sărbători a Nașterii Maicii Domnului, au fost momente de mare bucurie duhovnicească la Mănăstirea Negru Vodă din Câmpulung.”

 

psd Câmpulung

Slujba de resfințire a Mănăstirii a fost oficiată de un sobor de preoți condus de Înalt Prea Sfinția Sa Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

Echipa din Câmpulung a primit cuvântul Domnului împreună cu Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș și al PSD Argeș, cu primarul municipiului Pitești Cristian Gentea, președinte executiv al PSD Argeș, deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, cu senatorul Cristina Stocheci, cu deputații Nicolae Pavelescu, Remus Mihalcea și Aurel Bălășoiu, cu subprefectul Ciprian Neculăescu, cu Cristian Puiu, administratorul județului.

 

psd Câmpulung

Sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului a fost stabilită în a opta zi din anul bisericesc pentru că cifra opt simbolizează ziua veșniciei, viața fără de sfârșit.

 

Maica Domnului este sfinţenia omenească cea mai înaltă cunoscută şi preacinstită în Biserică.

 

Sărbătoarea a fost stabilită în a opta zi din anul bisericesc pentru că cifra opt simbolizează ziua veșniciei, viața fără de sfârșit, iar datorită ei, Fiul Cel veșnic al lui Dumnezeu S-a întrupat, a biruit moartea și a dăruit oamenilor viața veșnică în Împărăția Cerurilor.”

 

psd Câmpulung

Echiipa PSD Câmpulung a transmis de asemenea un mesaj tuturor persoanelor care astăzi își serbează onomastica.

 

Zi binecuvântată tuturor!

La mulți ani celor care azi își serbează onomastica!”

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ion Mînzînă: „La mulți ani tuturor celor care își aniversează ziua onomastică!”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: