anchetaonline.ro

Bărbat drogat prin cartierul Nord! S-a urcat la volan!

de | 06.10.2022 16:58 | Știri, Eveniment, Pitești

Un bărbat drogat a fost depistat, în cursul nopții de 5 spre 6 octombrie, în jurul orei 01:00, de către polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, conducând un autoturism pe bld. Nicolae Bălcescu din municipiul Pitești.

Cel în cauză, un bărbat de 32 de ani, din Bascov, a fost supus testării cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv pentru substanțe cu efect psihoactiv.

Inculpatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea confirmării prin analize de laborator a substanței detectate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal conform art. 336 din Codul Penal care prevede conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat a intrat în curtea unei bătrâne și a furat o butelie de gaz!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: