Un bărbat a intrat în curtea unei bătrâne și a furat o butelie de gaz!

de | 06.10.2022 16:28 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul nopții de 4 spre 5 octombrie, mai multe persoane din Costești, au sărit gardul în curtea unei bătrâne și au furat o butelie GPL, care era conectată la gaz, dintr-o încăpere a casei.

Astfel, vârstnica a sesizat, în cursul dimineții de ieri, poliția printr-un apel de urgență, iar organele oficiale au identificat un bărbat de 31 de ani din Costești.

Butelia a fost recuperată și restituită victimei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar cercetările au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale.

Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Astfel, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat drogat prin cartierul Nord! S-a urcat la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole