anchetaonline.ro

Cunoscut jurnalist și comentator sportiv- dat dispărut

de | 06.10.2022 15:47 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi a fost dat dispărut. Este vorba despre Daniel Scorpie, care este de negăsit, de marți, 4 octombrie.

Acesta lucrează la Gazeta Sporturilor, iar colegii săi lansează un apel disperat către persoanele care l-ar putea identifica.

Daniel Scorpie ar fi dispărut în cursul zilei de marți, în jurul orei 16:30, din București, zona Uverturii, din cartierul Militari.

daniel scorpie - Cunoscut jurnalist și comentator sportiv- dat dispărut

Potrivit colegilor jurnalistului, acesta are pierderi de memorie, deseori.

Bărbatul din imagine a dispărut marți după-amiază, 4 octombrie, în jurul orei 16.30, din București – zona Bd. Uverturii, cartier Militari. Semnalmente: înălțime 1.80, greutate 88 kg, păr grizonat, ochi căprui, vârsta 55 ani. Era îmbrăcat cu o bluză de trening bleumarin, cu mâneci și guler de culoare albă, blugi bleumarin și pantofi sport bleumarin. Avea un rucsac negru, inscripționat cu simbolul Puma. Răspunde la numele de Scorpie Daniel. Poate manifesta pierderi de memorie”, au transmis pe pagina de Facebook jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor.

Foto descriptiv republikaNEWS

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Veste bună! Mai mulți bani pentru angajații DACIA

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: