Un bărbat a fost găsit mort, după ce a fost călcat de o șoferiță care încerca să parcheze cu spatele

de | 19.02.2023 20:17 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un bărbat a fost găsit mort, după ce a fost călcat de o șoferiță care încerca să parcheze cu spatele

Incident șocant, noaptea trecută, în cartierul Ferentari din București! Un bărbat a fost găsit fără viață, după ce o șoferiță care încerca să parcheze cu spatele nu l-a văzut și l-a călcat cu mașina.

Conform primelor cercetări, se pare că bărbatul era întins pe jos în momentul producerii tragediei, tocmai de aceea el nu a fost văzut de șoferiță. Martorii spun că omul fusese implicat într-o bătaie, iar în urma scandalului, a fost lăsat jos, pe carosabil.

Există, așadar, posibilitatea ca acesta să fi fost deja mort în momentul în care femeia l-a lovit cu mașina. Urmează ca necropsia să stabilească în ce împrejurimi s-a produs decesul.

La fața locului au ajuns atât pompierii, polițiștii, cât și reprezentanți ai medicinei legale.

Foto Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Hoții de lemne care au atacat cu drujba și toporul pădurarii – ARESTAȚI

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: